Smart Deals: voor wie?

Smart Deals werd ontwikkeld voor succesvolle ondernemers die op een keerpunt staan.

  • Stel - u heeft het gevoel dat uw bedrijf het maximum van zijn potentieel bereikt heeft, en u vraagt zich af hoe u het verder kunt laten groeien?
  • En ja - u wilt uw bedrijf versterken, maar hoe combineert u dat met meer privékapitaal vrijmaken, zodat u nu al de vruchten plukt van uw succes?
  • En ook dit nog - hoe pakt u opvolging en successie aan? Zijn er mogelijkheden om kernmedewerkers en familie nu al actief te betrekken als aandeelhouders?

Spelen deze vragen dagelijks door uw hoofd? Smart Deals van SDM-Valorum stimuleert intelligent vermogensbeheer. Dat is precies wat u nodig heeft.

Wat zijn Smart Deals?

Smart Deals is een inventieve oplossing die succesvolle ondernemers helpt om hun bedrijf te versterken, en ook zelf te groeien als ondernemer en als mens:

  • 1. Met het kapitaal, de knowhow en het netwerk van investeerders ontwikkelt u nieuwe duurzame groeimogelijkheden voor uw onderneming.
  • 2. Een groot deel van uw bedrijfsvermogen zet u nu al om naar privévermogen. U herstelt de balans tussen privé en werk.
  • 3. U blijft aan boord als referentieaandeelhouder in uw onderneming, samen met de investeerders, en eventueel ook uw sleutelmedewerkers en familie.

Wat maakt Smart Deals zo smart?

U herstelt uw vermogensevenwicht. Met Smart Deals stelt u tot 80% of meer van uw bedrijfsvermogen privatief veilig. U herinvesteert in uw bedrijf en blijft aan het stuur als referentieaandeelhouder. U bouwt een gespreide aandelenportefeuille op door te participeren in andere kmo’s.

U versterkt uw bedrijfspositie. Met het kapitaal, netwerk en de knowhow van investeerders versterkt u uw bedrijf. Ook kernmedewerkers betrekken in het aandeelhouderschap, uw successie regelen, of een acquisitie realiseren, kan meegenomen worden in de Smart Deal.

No cure, no pay.  Bij SDM-Valorum zijn we er rotsvast van overtuigd dat we door uw succes te koppelen aan het succes van andere ondernemers, een win-windeal voor beide partijen creëren. Vandaar dat we ons garant stellen voor het succes van de deal. Lukt de Smart Deal niet, dan betaalt u niets. Ons geloof in Smart Deals is zo groot, dat we tot daar durven gaan.